«І бачив я звірину...» [Віктор Васильович Савченко] (fb2) читать постранично, страница - 5

- «І бачив я звірину...» 1.51 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично) - Віктор Васильович Савченко

 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

із царської родини. Донька Анна — перша дитина начебто була квіткою кохання і зради людини царської крові. Друга дитина — хлопчик народився 31 березня 1866 року буцімто від Дмитра Каракозова, колишнього учня Іллі Миколайовича Ульянова в Пензенській гімназії. Роман між Марією Олександрівною і Дмитром Каракозовим, до речі, молодшим від неї на п'ять років, не являв таємницю для знайомих Ульянових у той час. Направій руці хлопчика був шостий палець, що вважається знаком диявола. Це був Олександр. Коли Ілля Миколайович, бувало, запитував у нього, чи піде він до церкви, Олександр коротко і твердо відповідав: «Ні».

І ці питання, як пише старша сестра Анна, перестали повторюватись. А коли ж Ілля Миколайович помер (січень 1886 р.), син навіть не приїхав на похорон. Все літо разом з матір'ю він провів у маєтку Олексіївці. І, повернувшись до Петербурга, почав готуватися до замаху на Олександра Третього, який він планував здійснити в річницю терористичного акту Каракозова на Олександра Другого, а саме 4 квітня.

Здійснити свій задум Олександрові не вдалося. Цього разу охранка не дрімала: 1 березня 1887 року його було заарештовано.

Якщо проаналізувати сказане, то виходить, що пружиною нищення царської родини був не Каракозов, не Олександр і пізніше не Володимир, а Марія

Олександрівна, яка мала з династією свої порахунки. Наївно думати, що коханець, до того ж молодший на п'ять років, зміг вкласти в душу зрілої жінки могутній генератор ненависті. Тим паче, його народовольчі ідеї навряд чи спонукали б благополучну, небідну жінку до помсти ціною життів власних дітей.

Що й казати, Каракозов був знаряддям і першою спробою. По його страті Марія Олександрівна поставила на сина, якому тоді був тільки рік від роду. Але цю ставку вона зробила пізніше. А зразу після страти Дмитра Каракозова злякалася. Злякалася за власну долю. Про її стосунки з терористом могли донести охранці. Це тоді вона зіштовхує з найвищої кручі у Нижньому Новгороді (родина якраз там мешкала) однорічного Олександра. Та цього разу доля була з ним. Тільки на все життя він залишився горбатим.

Мала Марія Олександрівна ще доньку Ольгу — 1971-го, сина Дмитра — 1874-го, та доньку Марію — 1878-го року народження — також вихованих у ненависті до царської родини. Деякі дослідники доводять, що справжнім батьком когось із них був сімейний лікар Покровський.

Її помста і ненависть перемогли з третьої спроби. За наказом Ульянова-Леніна був знищений не тільки цар, але й уся його родина. До речі, привертає увагу один дивний факт: коронування Миколи Другого відбувалося в Іпатіївській церкві, а розстріл — в будинку купця Іпатієва в Єкатеринбурзі.



8. Перша голова звірини з великою ненавистю ставилася до Христової церкви, про що свідчать пореволюційні накази щодо священослужителів. Найбільше в тому сприяла Надія Крупська. Тут вони були рівні. Якби Ленін прожив бодай до 1930 року, на одній шостій суші не залишилося б жодного священика.

Нострадамус про це пише:

«Святим храмам буде причинено велике поругання,
І це вважатиметься великою доблестю (відвагою),
Той, чий профіль карбуватимуть на грошах, на золоті, на медалях,
Зрештою, помре в дивних муках.»
Друга голова звірини, що прийшла на зміну першій, виконувала владу першої і «робила — щоб земля та всі, хто живе на ній, вклонилися першій звірині». Це був Сталін. Заповітна мрія його матері була побачити сина священиком. Якщо Ленін складав екзамени екстерном, то Сталін вчився на стаціонарі. Його виключили з останнього курсу семінарії, яка давала вищу освіту. Але сутності втілюються в немовлят не за бажанням батьків, а за вищими законами. Тим паче, генетичні закладини були інші. Не зайве нагадати, що він народився також з ознакою сатани: два його пальці на нозі були зрощені.

При Сталінові продовжувалося руйнування храмів. Згадаймо знищення Михайлівського Золотоверхого, Успенської церкви Києво-Печерської лаври.

Смртний вирок був винесений навіть самій Софії Київській. І тільки втручання зарубіжних країн, зокрема Франції, врятувало цю неповторну пам'ятку.

Про прихід Сталіна до влади Нострадамус пише так:

«Не схожий на інших (чоловік) прийде у велику Імперію,
Далекий від доброти, ще більше від щастя,
Коронований тим, хто недавно встав з ліжка,
Королівство наближається до великого лиха.»

9. В гл. 17 «Об'явлень…» у розділі «Велика розпусниця» пишеться: «І прийшов один із Анголів, що мають сім чаш, і говорив зо мною, кажучи: «Підійди — і я покажу тобі засудження великої розпусниці, що сидить над багатьма водами (згадаймо: води — то народи). 2 З нею розпусту чинили земні царі, і вином розпусти її впивалися мешканці землі». І в дусі повів він мене на пустиню». Пустиня — спустошене від Христа місце. «І побачив я жінку, що сиділа на червоній (підкреслення В. С.),