«І бачив я звірину...» [Віктор Васильович Савченко] (fb2) читать постранично, страница - 3

- «І бачив я звірину...» 1.51 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично) - Віктор Васильович Савченко

 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

Далі в 13 гл. пишеться: «І змій дав їй (звірині) свою силу, і престола свого, і владу велику. А одна з її голів була ніби забита на смерть, але рана її смертельно вздоровилась. І вся земля дивувалась, слідкуючи за звіриною! 4 І вклонилися змієві (марксизмові), що дав владу звірині, говорячи: «Хто до звірини подібний, і хто воювати з нею може?

І їй дано уста, що говорили зухвале та богозневажене. І їй дано владу діяти сорок два місяці».

Передусім, хто вони — сім співголів? В. Ленін, Й. Сталін, Л. Троцький, Ф. Дзержинський, Я. Свердлов, Л. Каменєв, Г. Зінов'єв. Реальна влада концентрувалася в них, інші «полум'яні лицарі» — похідне від цієї сімки.

Змій, котрий дав силу їм, — то нова релігія — марксизм, яка народилася в час найгустішої тіні орба — в році 1881. А яка із семи голів «була ніби забита на смерть»? Це — Ленін. У нього стріляли, але він одужав. Справді, вся земля стежила за його здоров'ям. І він справді правив загальним числом три з половиною роки (сорок два місяці), поки рана його смертельна була вздоровилась. Це тоді став зароджуватися культ Леніна, а марксизм переходив (а точніше, насаджувався силою) в маси. Саме в цей час за наказом Леніна було розстріляно велику кількість священослужителів. Адже готувався ґрунт для вкорінення нової віри.

Коли я називаю марксизм релігією, то це не метафора. Наприклад, А. Луначарський відверто писав, що вчення К. Маркса збагнути простій людині важко. Краще, коли вона в нього повірить, як у Закон Божий. До речі, саме А. Луначарський виступав проти руйнування храмів, бо вважав, що настане час, коли замість образів там будуть портрети творця і апостолів нової віри, а службу правитимуть комісари. «6 І відкрили вони свої вуста на зневагу проти Бога, щоб богозневажити ім'я його й оселю його, та тих, хто на небі живе. 7 І їй дано проводити війну зо святими та їх перемогти» (гл. 13).

Звернемося знову до 13 глави: «2 А звірина, що я її бачив, подібна до барса була, а ноги її — як ведмежі, а паща її — немов лев'яча паща».

Слова «лев'яча паща», «подоба барсяча», «ноги її — як ведмежі» — не просто метафори. Це — історичні символи держав: лев уособлював Вавилон, ведмідь — Мідо-Персію, а барс — Грецію. Св. Іван Богослов тим повідав, що держава, якою правитиме звірина, поєднає в собі досвід наймогутніших і найжорстокіших тоталітарних режимів усіх часів і народів. Ті, хто пережив більшовицьку епоху, можуть засвідчити, що символи, наведені святим, повністю відбивають її звірячу сутність. Скількох людей, скільки доль було розтерзано, витоптано в цей період!? Скільки етносів зникло!? А робили те сутності темних, що прийшли в земний світ в період, наближений до 1881 року; програвши війну з силами добра на небі, вони перенесли її в людське суспільство.


4. Закладини того звірства почалися значно раніше. Ще тоді, коли лише формувався світогляд майбутнього батька нової релігії. Перед тим, як стати комуністом, Маркс був членом «Ліги справедливості» і «Союзу рівних», які насправді являлися сатанинськими товариствами, товариствами тих, котрі колись називали себе відьмаками і відьмами. Вже у студентські роки К. Маркс написав драму «Квалален», що древньоєврейською являє собою анаграму, тобто ім'я Христа, написане навпаки, себто антихрист:

Бачиш цей меч —
Князь темряви продав мені його…
Та (сатана) летиш в провалля.
І я зі сміхом кинусь за тобою…
І незабаром кину людству
Мої прокляття титанічні.
Моє, прийнявши вчення,
Світ згине по-дурному.
Власне, це вже була програма. А нова релігія мала стати тільки її знаряддям. Отож 1818 року у світ прийшла сутність, зорієнтована наруйнування руйнування християнської духовності.


5. Семиголова звірина, про яку мовиться в гл. 13, — то влада, яка вийшлаз народів та людей, з племен і язиків 1917 року. А вже сім голів, на яких сидить жінка (про неї нижче), то — сім царів: п'ять їх упало, один є, другий ще не прийшов, а як прийде, то мусить він трохи пробути». Упало: Ленін, Хрущов, Брежнєв, Андропов, один є — Чорненко; другий, котрий мусить трохи бути — Горбачов. Справді, Горбачов, як одна з голів звірини, невдовзі обернувся на людину. З усього, Іван Богослов побував тут (у дусі) тоді, коли Радянським Союзом правила шоста голова — К. Черненко.

Звірина мала ще десять рогів (ріг — символ влади. — В. С.), а на рогах її було десять вінців (гл. 13), «А десять тих рогів, що бачив ти їх, то десять царів, що ще не прийняли царства» (гл. 17).

До складу Радянського Союзу, що утворився 30.12.1922 року, спочатку ввійшли Росія, Білорусія, Україна, Азербайджан, Грузія, Вірменія (три останні були об'єднанні в Закавказьку Радянську Федеративну Соціалістичну Республіку).

У 1924–1925 роках у складі України було утворено Молдавську АРСР. Третій з'їзд Рад СРСР (травень 1925 р.) до складу Союзу прийняв Узбецьку РСР і Туркменську РСР. У складі Узбецької РСР було утворено Таджицьку РСР.

Отже, на 1925 рік Союз РСР складався: з Російської Федерації,