Сповідь суперниці [Симона Вілар] (fb2)


Симона Вілар  

Исторические любовные романы  

Сповідь суперниці [на украинском (uk)] 1.59 Мб
скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2007 г.   в серии Мелодії серця (post) (иллюстрации)

Сповідь суперниці (fb2)Добавлена: 04.04.2021 Версия: 1.01.
Дата создания файла: 2021-03-30
ISBN: 978-966-2938-11-1 Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Зелений Пес
Город: Київ
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Вічний любовний трикутник… Мабуть, на вершину гострого кута будь-якого чоловіка могло закинути в усі епохи. З часів Адама і Єви, між якими, за легендою, стояла таємнича Ліліт, у герці за кохання жінки схрещують зброю чи не частіше за представників сильної статі. Але способи боротьби тут витонченіші, часом приховані, а найчастіше — нещадно жорстокі.
Новий роман уже добре відомої читачам Сімони Вілар — це історія двох непримиренних суперниць, які домагаються одного лицаря. Ситуація більш ніж драматична, оскільки й лицар, як ніхто, гідний кохання, й обидві красуні варті неабиякої уваги. Тут уже пахне трагедією. Котра піде з поля бою, котра вистоїть? Переживання читача нагадують мінливі емоції уболівальників під час яскравого спортивного видовища. Справді, чи є на світі гра, захопливіша за любовні турніри?
Повірте, шановні читачі, перш ніж ви дізнаєтеся ім’я переможниці в боротьбі за кохання, вам гарантовані неймовірні переживання, адже в цій книжці знайдете все: й життя, і сльози, і любов…


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.

  (Custom-info)




  [Оглавление]