Українофобія: «П'ята колона» та її ляльководи [Віктор Рог] (fb2)


Віктор Рог  

Политика и дипломатия  

Українофобія: «П'ята колона» та її ляльководи [на украинском (uk)] 160 Кб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2009 г.   в серии Історія України (post) (иллюстрации)

Українофобія: «П'ята колона» та її ляльководи (fb2)Добавлена: 12.08.2013 Версия: 1.1.
Дата создания файла: 2011-02-26
ISBN: 9789661513036 Кодировка файла: Windows-1251
Издательство: «Українська видавнича спілка імені Юрія Липи»
Город: Київ
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Ця, тонована в чорне, книжка (збірка статей) одразу ж — без попереджувальних готувань — обпалює і заводить до несхибного наступального виру. В ньому — чесний поступ до живої української правди. Нашої істини. І нашої національної постави. Через посутнє пізнання внутрішнього прихованого ворога. Справжнього — недекоровааного. Заголовним словом до видання стоїть прозора невідворотна сполука — «УКРАЇНОФОБІЯ: «П’ята колона» та її ляльководи». З конкретними фактами, посиланнями, першоджерелами. Автор дослідження — талановитий український публіцист з правого боку, фаховий історик Віктор Рог. У своїх публікаціях автор відстежує — почасти до знемоги різко — отсю-от нашу трагедійну тяглість традицій, що живиться імперським гноєм ще від часу Романових, потому з комуністичної доби і ось уже цілих 17 років у самостійній державі Україна.
Книжка Віктора Рога — то чесний БІЛЬ і СТАН — молодого, але вже вельми зрілого — зі світлою головою і глибоким поглядом — чоловіка, біль і трудова мета за українську націю і власне за саму Державу. Неперейдені. Зсередини… Де є конечне розуміння і воля на достойну відсіч і свій шлях: невгнутим ритуальним чином, гоноровим ступенем повернути дух українського роду, голосовий код крові на вершини генетичної пам’яті, зібрати розбратану і розчахнуту національну душу в одне традиційне історичне ціле.
Це книга про те — хто, як і чому прагне зруйнувати українську державу і що цим намаганням слід протиставити. На ці та інші питання автор намагається дати відповідь у статтях, написаних і опублікованих в ЗМІ протягом 2002–2008 років.
Віктор Рог рекомендує це видання працівникам СБУ, прокуратури, органів внутрішніх справ, суддям, політичним діячам та державним службовцям.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.
Теги: Бандера БЮТ війна геноцид Голодомор голокос гої Депутати документи жиди жидобільшовизм Ленін масони народ німці Партія регіонів ревізіонізм репресії репресії росіяни срср сіонізм т терор україна українофобія українці упа* (Запрещенная в РФ организация) Фракції євреї історія

  (Custom-info)




  [Оглавление]