Чи було щось у Бабиному Яру? Факти проти міфу. [Михайло Нікіфорук] (fb2)


Михайло Нікіфорук  

Публицистика  

Чи було щось у Бабиному Яру? Факти проти міфу. [на украинском (uk)] 220 Кб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
(post) (иллюстрации)

Добавлена: 10.09.2012 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2011-02-26
Кодировка файла: Windows-1251
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Використовуючи аерофотознімки і газети воєнного часу, український письменник Михайло Нікіфорук піддає сумніву міф про військові злодіяння у Бабиному Яру. Пам'ять про "різанину" євреїв в Бабиному Яру є болючою для всіх політиків. Але існує безліч доказів того, що вона ніколи не траплялася. Повітряна розвідка та фотографії, зроблені до і під час Другої світової війни, показують масові поховання жертв радянської ЧК/НКВД, але відсутні масові поховання євреїв.
Михайло Нікіфорук — Голова Дослідницького комітету Бабиного Яру.
Звіт комітету був вперше опублікований у 1991 році Ukraіnіan Frіends of Faіrfіeld Assocіatіon, 25 Thіrd Street, Stamford, Connectіcut 06905.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.
Теги: антиукраїнизм Бабий Яр брехня вбивство війна геноцид Голодомор доку жиди жидобільшовизм змі КГБ Київ менти нквд німці погроми ревізіонізм репресії срср суд сіонізм терор трагедія україна українофобія українофобія українці упа* (Запрещенная в РФ организация) Хрущов хуцпа чк євреї історія