Міркування про антисемітизм, сіонізм і нацизм [Михась Кукобака] (fb2) читать постранично, страница - 7

- Міркування про антисемітизм, сіонізм і нацизм 43 Кб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично) - Михась Кукобака

 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

культивувати варварські ідеї варварського часу. У сучасному цивілізованому світі такі ідеї чітко визначені як расизм і нацизм.

Таким чином, сіонізм — це логічно «досконаліша» форма нацизму порівняно з гітлерівським. Безсумнівно, Гітлер — жалюгідний плагіатор. Він знав про існування міжнародного сіоністського руху. Звідси й виникло переконання в міжнародній «єврейській змові». Подібного конкурента Гітлер стерпіти не міг. І він почав знищувати євреїв як носіїв імперської, сіоністської ідеї, не розбираючи невинних і винних. І в цій варварській акції загинуло багато тисяч «євреїв», які ніякого відношення до сіонізму не мали. Об’єктивно сіонізм несе історичну відповідальність за трагедію єврейства в період Другої світової війни. Саме ідеологія іудаїзму-сіонізму була тим провокуючим фактором, який призвів до Голокосту. Чи був засвоєний цей сумний урок? На жаль, не був. Проводячи шалену антисемітську й нацистську кампанію, сіоністи намагаються протиставити «євреїв» всім іншим народам світу, всьому людству. От міркування про світ любавицького ребе Менахема-Мендл Шнеерсона.

«Мир?! Збройні терористи заповнили (мається на увазі покійний прем’єр-міністр Іцхак Рабин) нашу землю й сімдесят вовків — сімдесят народів світу — скалять зуби на вівцю Ізраїлю. Треба євреям набратися мужності й сказати: ми не будемо виконувати те, що підписали через дурість. Мало говорити, потрібно відібрати у ворога все, що через малодушність й слабкість віддали йому. Забрати й міцно тримати — «мідним чолом і залізними руками».

ООН була утворена з метою, щоб спільними зусиллями запобігти злочинам проти людяності. Зокрема й таким, як Голокост та ін. І от «подяка» від сіоністів. Цитую поради з виховання єврейських дітей, починаючи з 5 років. Переклад з івриту:

«Поставлять запитання народи світу: засідають 140 народів (мається на увазі ООН), “обурюються народи й племена” під приводом, що неможливо допустити те, що йде врозріз із правдою й справедливістю!

Ці люди — продовжувачі хрестоносців, як ми вже бачили в минулому… Є євреї, які схилили свій дух перед не-євреями й не можуть змусити себе оголосити правду, раз і назавжди, всім 140 народам… Найстрашніше, що є боягузи серед євреїв, які підтримують претензії народів світу, які кажуть: «Ви — грабіжники, тому що забрали собі землі семи народів». Подібна філософія проповідується майже в кожній «єврейській» (російськомовній) газеті. Геббельс міг би тільки позаздрити. Генерал Шарон називає Ізраїль «другом» Америки. Шкода, що американці не можуть читати російськомовну пресу. В іншому випадку, вони б згадали одне народне прислів’я: «О Господи! Позбав мене від таких “друзів”, а з ворогами я впораюсь сам».

ІЗ БЕЗДАРНОСТІ — В «ГЕРОЇ»

Непомітно, крок за кроком, сіоністи зуміли втягти Америку у війну проти арабів. Не секрет, що Ізраїль використовує терористичні методи, якими послуговувались гітлерівські окупанти. І в цій війні проти палестинських арабів, США завжди беззастережно підтримували Ізраїль зброєю, фінансами, шпигунською інформацією й політично на всіх рівнях. Тобто США стали співучасниками у війні на стороні Ізраїлю.

Коли влітку 2001 року в Дурбаї, на сесії ООН, президент Буш за «проханням» генерала Шарона бойкотував рішення світового співтовариства, терпіння арабів закінчилося. І вже 11 вересня Америка отримала удар відплати. Цей акт не можна називати терором. Це диверсія на території держави, яка воює. Адже ніхто не називає терором атомні бомбардування Хіросіми й Нагасакі? Тоді загинуло в 50 разів більше народу, ніж у Нью-Йорку. Чи міг президент Буш передбачити наслідки свого бойкоту ООН у Дурбаї?

Версія перша. Звичайно, міг. Але що таке 3 тис. чужих життів для честолюбного політика? Тим більше, що свій пост Буш отримав у досить спірній ситуації. Ту т цілком міг зіграти «комплекс неповноцінності» і острах настроїти проти себе найвпливовіше в країні ізраїльське лобі. А який президент не хоче залишитися при владі на другий термін?

Версія друга. Своїм бойкотом ООН, президент Буш образив не тільки арабів, а й все світове співтовариство, ігноруючи рішення абсолютної більшості країн світу. Водночас він був упевнений у повній безкарності, незважаючи на кілька серйозних диверсій проти Америки через Ізраїль. Якщо визнати останню версію правдивою, напрошується висновок:

президент Буш — один із найбездарніших політиків Америки за останні кілька десятиліть. Шкода, що більшість американців цього не помітили. Втім, дивуватися особливо не доводиться. Давно відомо: хто контролює пресу, той маніпулює й суспільною свідомістю. В Америці преса переважно просіоністська. От один із прикладів. Видавець газети «Єрусалим Пост» (в Ізраїлі) пан Давид Радлер (DavidRadler), він же хазяїн ChikagoSun-Timesі низки інших газет в Америці. Мегаполіс Чикаго — це понад 8 млн жителів, один з найбільших у країні. У лютому