Мирослав Лаюк

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Мирослав Лаюк (*31 липня 1990, с. Смодна, Карпати) — український письменник. Закінчив Національний університет «Києво-Могилянська академія». У 2018 році став PhD в галузі філософії та літератури, а також кандидатом філологічних наук та викладачем кафедри літературознавства НаУКМА.
Вів авторські радіопрограми на Old Fashioned Radio — «ЧИТвер» та «Слова», з 2019 року став співведучим програми "Час поезії" на "UA: Суспільне". У 2018 році увійшов до списку 30 under 30 від видання “KyivPost” як один з 30 українців, які мають видатні досягнення у найрізномінтніших сферах діяльності, а в 2019-му видання «Cosmopolitan» назвало його одним з 5 молодих українців, «за якими варто стежити наступні 20 років».
Твори були перекладені й опубліковані 11 мовами, серед яких англійською у британських журналах "New Statement", "Agenda", австрійському "Podium", чеських "Plav", "Aluze" тощо. Учасник поетичних фестивалів та літературних подій у Південній Африці, Австрії, Хорватії, Чехії, Литві, Польщі тощо.
Упорядник «Антології молодої української поезії ІІІ тисячоліття» (А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2018). Пісні на слова Мирослава виконують групи Dakh Daughters та Oy Sound System.
Роман «Баборня» Мирослава Лаюка увійшов до короткого списку «Книги року ВВС», а поетичні книжки «Метрофобія» і «Осоте» були названі найкращими поетичними книжками 2013 і 2015 років за версією порталу "Літакцент".
Живе у Києві.

Докладніше: wikipedia

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 1. ( 1 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 1 (2.49 Мб)
Всего книг: 1. Объём всех книг: 2 Мб (2,610,111 байт)

Автор

Современная проза  

- Світ не створений [на украинском (uk)] (и.с. Художня проза) 2.49 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.