Miserere (Псалом п’ятдесятий) [Жан-Крістоф Ґранже] (fb2)


Жан-Крістоф Ґранже  
(перевод: Віктор Йосипович Шовкун)

Триллер  

Miserere (Псалом п’ятдесятий) [на украинском (uk)] 2.34 Мб
скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2009 г. (post) (иллюстрации)

Miserere (Псалом п’ятдесятий) (fb2)Добавлена: 27.09.2022 Версия: 1.
Дата создания файла: 2020-11-14
ISBN: 978-611-526-048-5 Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Махаон-Україна
Город: Київ
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Таємниці людського голосу… Янгольський спів… Краса, що здатна врятувати світ… Або погубити його… Залежно від того, хто диригент… З темних глибин минулого виринає зловісна десниця з диригентською батутою, аби зродити музику сфер — на найвищому регістрі… Музику, яка вбиває… Відлуння тієї музики — з катівень Бухенвальду й Освенціма — до застінків піночетівського Чилі, а звідтіля — до Франції, де на клаптику землі, непідвладному законам країни, тривають моторошні експерименти!..
Захоплюючий, неймовірний, карколомний сюжет нового бестселера знаменитого французького письменника Жана-Крістофа Ґранже триматиме в напрузі шанувальників його творчості — від першої до останньої сторінки… Сюжет не менш напружений і цікавий, аніж у знаменитому «Парфюмері» Патріка Зюскінда… Новий роман — зловісна симфонія, пронизана звуками безсмертного «Miserere» — Господи, помилуй нас!


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.

  (Custom-info)




  [Оглавление]