Львів. Пані. Панянки (збірка) [Анна Хома] (fb2)


Анна Хома   Тетяна Белімова   Наталя Лапіна   Світлана Петрівна Горбань   Ніка Нікалео   Любов Долик   Анастасія Нікуліна   Наталка Ліщинська   Уляна Дудок   Олена Чернінька  

Современная проза  

Львів. Пані. Панянки (збірка) [на украинском (uk)] 1.3 Мб
скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
издано в 2018 г.   в серии Львівська серія (post) (иллюстрации)

Львів. Пані. Панянки (збірка) (fb2)Добавлена: 15.12.2018 Версия: 1.0.
Дата авторской / издательской редакции: 2018-01-01
Дата создания файла: 2018-06-30
ISBN: 978-617-12-5240-0,978-617-12-5241-7 Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля»
Город: Харків
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Збірка від улюблених авторів – про неймовірне кохання і красу весняного Львова. Коли природа пробуджується після зимового сну, люди переживають разом з нею: повороти долі, несподівані зустрічі, нові відчуття… Дощі розказують старій бруківці підслухані на небі думки та побачені на землі історії про жагучу пристрасть; вони захлинаються від обурення, оповідаючи про зраду й підлість. Знайте, що особливі львівські вишні-морелі теж мають душу. Вони творять дива, поєднуючи людські долі!
Львів – місто, відоме своєю давньої історією, яка пахне кавою, шоколадом та… вишуканими парфумами львівських пані. Тих надзвичайних жінок, які прославляли свою Батьківщину далеко за її межами. Але, будучи відомими акторками, співачками, мисткинями, кожна з них залишалася в душі звичайною жінкою, що прагне бути коханою та щасливою. Про це мріяла зірка українського театру ХІХ століття Марія Заньковецька, закохана в Миколу Садовського. Ніжністю дихали листи Соломії Крушельницької до Володимира Лісницького. А легендарна воячка Олена Степанів ішла в бій, окрилена безмежним коханням до свого Іванка. І так само, як сотні років тому, сучасні львів’янки поринають у химерне сплетіння любовних тенет. Адже епохи минущі, а кохання – вічне.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.
Теги: оповідання сборник рассказов современная украинская литература українська проза

  (Custom-info)



  [Оглавление]