Замах на Селену (Збірка) [Олександр Бугай] (fb2)


Олександр Бугай  

Научная Фантастика  

Замах на Селену (Збірка) [на украинском (uk)] 488 Кб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 1993 г. (post) (иллюстрации)

Замах на Селену (Збірка) (fb2)Добавлена: 31.12.2015 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2011-02-24
ISBN: ISBN 5-7707-4493-6 Кодировка файла: utf-8
Издательство: Тернопіль
Город: Тернопіль
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

У збірці фантастичних сповідань «Замах на Селену» автор торкається. вічної теми: хто є ми — люди? Звідки ми і що нас чекає в майбутньому? Для цього використовує наукові гіпотези, які останніми роками заполонили періодичну пресу.
Кожна нова гіпотеза сама собою хоч і цікава, але не може залишити глибокий слід у пам’яті читача, якщо її не вдягнуто у цікаву літературну форму.
Автор намагається вирішувати проблеми у фантастичних зіткненнях героїв твору. Для цього придумує несподівані ситуації, цікаві повороти, оригінальні розв’язки. Але це лише фон. Основне завдання, яке ставить перед собою автор, — це, використовуючи багатющу наукову інформацію, підносити її читачеві в дохідливому, зрозумілому вигляді. Таким чином, оповідання стають пізнавальними.
Можна додати, що герої в оповіданнях — це наші прості люди, дія відбувається також не деінде, а на нашій землі з її красотами і негараздами. Автор нерідко піднімає питання моралі і милосердя, намагається вказати на наші упущення, промахи, але основна лінія творів — це краса людська, її досконалість, доброта і душевність, які в кінцевому результаті перемагають будь-яке зло.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.



  [Оглавление]