Відкритий лист Стівену Спілбергу [Роже Доммерг Полакко де Менас] (fb2) читать постранично, страница - 4

- Відкритий лист Стівену Спілбергу (а.с. Ревізіонізм Голокосту) 19 Кб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично) - Роже Доммерг Полакко де Менас

 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

розпочали процес про повернення жидівської власності, який завершився 3 березня 1998 року в Вашингтоні:

«Вони звели весь голокост до фінансових відносин, — пише він. — Виявляється, типовою жертвою нацистських варварів, архетипом найстрашнішого геноциду всіх часів був зовсім не робочий з Кракова, не майстровий з Лодзі, не чиновник з Києва, не власник магазинчика на Рю де Розьє, не безіменний кустар з Риги. Головним страждальцем тут виступає мільярдер-космополіт, що колекціонує Рембрандта і Рубенса, що почиває на горі золота, що володіє безліччю дохідних страхових полісів, який посилає своїх дітей вчитися в США, щоб вони змогли потім зробити блискучу кар'єру. Що ж, цьому могутньому лобі американських олігархів нітрохи не соромно переводити весь голокост у чисто ділове русло».

Якби ці слова написав не Ж. Ф. Кан, а Форіссон, ми стали б свідками ще одного судового процесу! Я в цьому аніскільки не сумніваюся.

Роже Доммерг Полакко де Менас,

(жид, якому не до вподоби ідея тоталітарної іудопатіі)

__________________________________

A letter from Jewish French Dr. Roger Dommergue Polacco de Menasce to Stevens Spielberg

The «Shoa» sherlockholmised

(Цитовано за роботою Е. Ходоса "Христос — брат мой", Харків, 2001, с. 13–22.)

Стівен Спілберг— юдей, американський режисер

Роже Доммерг Полакко де Менас (Roger Dommergue Polacco de Menasce, народився в 1923 році) — франкомовний юдей, доктор психології, французький публіцист, письменник, відомий своєю підтримкою ревізіоністських теорій. Видав багато книг і статей про природню медицину, також випустив кілька ревізіоністських робіт, у тому числі "Освенцім, мовчання Хайдеггера" (фр. Auschwitz, le silence de Heidegger), після того як зацікавився цим питанням і тривалої переписки з відомим ревізіоністом голокосту академіком Робером Форіссоном.