Відкритий лист Стівену Спілбергу [Роже Доммерг Полакко де Менас] (fb2) читать постранично, страница - 2

- Відкритий лист Стівену Спілбергу (а.с. Ревізіонізм Голокосту) 19 Кб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично) - Роже Доммерг Полакко де Менас

 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

"Злочини в думках" неспроможні попередити спалахи антисемітизму. Нас врятує лише власна поведінка. Ваші ж наміри, рівно ж як і тужливі голосіння та накачка грошей, лише провокують юдофобію. Вона швидко вийде за допустимі (якщо тільки антисемітизм може бути "допустимим") межі. Я чудово розумію, що наша пристрасть до біржових спекуляцій давно вже стала дратувати інші народи, рівно ж як і обрізання немовлят на 8-й день після народження. Але ми мусимо, по меншій мірі, старатися уникати грубих помилок, на зразок тієї, що Ви намагаєтесь зробити в Німеччині, їхні наслідки можуть бути жахливими.

Я — палкий шанувальник Ваших фільмів (за винятком «Списку Шиндлера»: запитайте свою дружину та істориків — вони підтвердять, що вся ця стрічка базується на історичній помилці). Сподіваюсь, що Ви замислитесь над усім сказаним тут і зможете уникнути дурниць, властивих більшості наших співплемінників.

І Якщо у Вас виникнуть питання, я завжди готовий відповісти на них,

Щиро Ваш,

Роже Доммерг Полакко де Менас.

Голокост очима Шерлока Холмса

1. Чи є в історії хоч одна нація, яку б не втішила звістка, нехай навіть через півсотні років після війни, що її втрати виявилися набагато менше, ніж передбачалося? Хіба той, хто зробив подібне відкриття, не достойний нагород і вшанувань? Невже можна піддавати його колосальним штрафам, здійснювати на нього замахи? Адже професор Р.Форіссон пройшов через все це. Хіба така реакція на відкриття не являє собою важкий випадок психопатії?

2. Хіба ходячі кістяки, яких показують у фільмах на кшталт "Ніч в тумані" Алана Ресне, можуть мати відношення до газових камер? Хіба це не результат голоду в концтаборах? І хіба не був викликаний цей голод систематичним бомбардуванням німецьких міст, "усеспаленням" сотень тисяч жінок і дітей, про яких сьогодні ніхто навіть не згадує?

3. Де розміщалися 4 млн. жидів (якщо допустити, що 2 мільйони загинуло на полях битв)? Достовірно відомо, що жоден концтабір не вміщав більше 60 тисяч чоловік, а газові камери на базі Циклон-Б були тільки в Аушвіці (яких-небудь доказів того, що для масового знищення людей застосовувався інший газ, просто не існує).

4. Чого варті свідчення, отримані під тортурами, коли людина може "зізнатися" у чому завгодно? Але ж саме так були отримані безглузді твердження коменданта Гесса, настільки широко цитовані сьогодні. А ось ще один факт. Сотня очевидців підтверджує масове знищення людей у газових камерах Дахау, хоча офіційно доведено, що в цьому таборі газових камер взагалі не було!

5. Для кремації одного трупа необхідно 130 кг вугілля, а німцям, як прийнято вважати, доводилося спалювати близько 1300 трупів щодня. Збереглися сотні аерофотознімків Аушвіца, зроблених з американських літаків за час гаданого голокосту (1943–1944). Чому жоден з них не зареєстрував гігантських гір вугілля? Чому на них не видно жодного чорного клубу диму?

6. Чим пояснити, що радіо, кінематограф, преса, телебачення продовжують щодня торочити нам про міфічне знищення шести мільйонів жидів у газових камерах, супроводжуючи такі передачі нескінченними скаргами і стогонами? Чому жидівське лобі і сьогодні, через півсотні років після війни, не залишає у спокої глибоких людей похилого віку, які колись намагалися врятувати Німеччину від свого гріха, Версальського договору, від міазмів Веймарської республіки, від розкладання німецької молоді, від масового безробіття? Адже повернення до роботи шести мільйонів німців дало хліб двадцяти одному з половиною мільйону їхніх утриманців.

7. Чим пояснити, що в щорічнику американських жидів («American Jewish Yearbook». Вип. 43. с. 666) вказується, що в 1941 році на території окупованої Європи проживало всього 3,3 млн. жидів?

8. Хіба можна повірити, що газові камери могли межувати з крематоріями, якщо Циклон-Б, як відомо кожному хіміку, вкрай вибухонебезпечний?

9. Чим пояснити, що будь-який історик, який намагається продемонструвати всю нісенітницю міфу про голокост, зазнає переслідувань у суді? Починаючи з 1980 року лунають вимоги про проведення наукового діалогу, про судову експертизу математичних і технічних аспектів цієї проблеми. Їх результати відкрили б усю правду і змусили б назавжди замовкнути розповсюджувачів чуток, як це сталося з катинською трагедією завдяки перебудовнику Горбачову.

10. Чи можна повірити, що за допомогою Циклону-Б знищувалася тисяча осіб за раз? Достовірно відомо, що американські газові камери, призначені для страти одного (максимум, двох) злочинців, неймовірно складні. До того ж в 1949 році в ході судового процесу над компанією «Дегеш», що виробляла препарат для дезінсекції Циклон-Б, було зроблено висновок, що масове знищення людей таким способом абсолютно неможливо і навіть немислимо.

11. Чим пояснити, що Лейхтер, який відповідав у той час за експлуатацію газових камер у США, твердо заявив, що в Аушвіці масове отруєння людей газами не проводилося? Чим пояснити, що заява