Чи дійсно загинули шість мільйонів? [Річард Харвуд] (fb2) читать постранично, страница - 57

- Чи дійсно загинули шість мільйонів? (пер. Г. Іваницька) (и.с. Нариси до історії xx століття) 339 Кб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично) - Річард Харвуд

 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

їх націй, ми посіємо незгоду усюди. Зведені до імпотенції, вони вклоняться перед Законом Нашого Банку, завжди об'єднаного, і завжди посвяченого нашій Справі.

7. Ми присилуємо християн до воєн, експлуатуючи їхню гордість і їхню безглуздість. Вони вбиватимуть одні других і звільнятимуть місця для наших людей.

8. Володіння землею завжди давало впливи і силу. Заради Соціальної Справедливості і Рівності ми поділимо великі маєтки, ми дамо обкрайки селянам, котрі жадають їх усією своєю силою, і котрі скоро будуть в боргу перед нами через кошти для ЇХ обробки. Наш капітал зробить нас їх господарями. Ми в свою чергу станемо великими власниками, і посідання землі надасть нам силу.

9. Спробуймо замінити обіг золота паперовими грошима; наші скрині наповняться золотом, і ми зрегулюємо вартість паперу, котрий зробить нас хазяїном усіх позицій.

10. Ми маємо поміж собою масу промовців, здібних симулювати ентузіазм і переконувати юрбу. Ми розішлемо їх поміж людей з проголошенням змін, котрі наобіцяють щастя людській расі. Золотом і підлещуванням ми підкупимо пролетаріат, що заходиться винищувати християнський капіталізм. Ми обіцятимо робітникам такі платні, про які вони ніколи не посміли навіть мріяти, але ми також піднесемо ціни на щоденні потреби, так що наші прибутки будуть ще більшими.

11. Для цього ми підготуємо Революції, котрі Християни самі зроблять і з котрих ми зберемо врожай.

12. Ми зробимо їхніх священників смішними, а потім огидними під нашими глузуваннями і нашими атаками, а їхню релігію такою ж смішною і огидною, як і їхні священики. Тоді ми будемо панами їх душ. Бо наше побожне прив'язання до нашої власної релігії, до нашого власного богослужіння, докаже вищість нашої релігії і вищість наших душ.

13. Ми вже поставили своїх людей на всіх важних позиціях. Ми повинні намагатися постачати гоям адвокатів і лікарів; адвокатів, добре поінформованих зі всіма впливами; лікарів, що з хвилиною, як вони опиняться в домах, стають сповідниками і керівниками сумлінь.

14. Але понад усе монополізуймо Освіту. Через неї ми поширимо ідеї, корисні для нас, і спрямуємо дитячі мозки до наших потреб.

15. Якщо б хтось з наших людей, на нещастя, опинився в руках правосуддя поміж Християн, ми мусимо спішити йому на допомогу; знаходьте для нього свідків, скільки потрібно, щоби врятувати його від їх суддів, аж доки ми самі не станемо суддями.

16. Монархи Християнського світу, напучнявілі амбіціями і пихою, оточують себе розкошами і численними арміями. Ми постачатимемо їм гроші, що їх примхи вимагають, і тим триматимемо їх на прив'язі.

17. Ми не повинні стримувати одруження наших чоловіків з християнськими дівчатами, бо через них ми проникнемо в найбільш замкнені кола. Якщо наші дівчата вийдуть заміж за гоїв, вони будуть не менше корисними, бо діти від жидівської матері є наші. Плекаймо ідеї вільної любові, щоб ми могли знищити поміж християнськими жінками прив'язаність до принципів і практики їхніх релігій.

18. Століттями сини Ізраїля, погорджувані й переслідувані, працювали для відкриття шляху до влади. Вони досягають мети. Вони контролюють економічне життя проклятих Християн; їх вплив переважає над політиками і над їхніми діями.

19. У бажану годину, встановлену наперед, ми викличемо революцію, котра зруйнуванням усіх класів Християнства напевно уярмить Християнство для нас. і так сповниться обіцянка Бога, дана нашим людям.

ЛІТЕРАТУРА

1. С.Асиновский, З.Иоффе. Евреи по страницам истории. Минск, 1977

2. П.Судоплатов. Разведка и Кремль, Москва, 1996.

3. Газета «За вільну Україну», Львів, 17 червня 1995 р.

4. Ян Кершоу. Гитлер. Ростов-на-Дону, 1997, переклад з англійської.

5. Протоколи старшин Сіону.

6. Р.Гароди. Дело об Израиле. Москва, 1984 (Roger Garaudy. L'affaire Israel, Paris 1983).

7. Р.Конквест. Жнива скорботи (радянська колективізація і голодомор). Київ, 1993. (Robert Congvest. The harvest of sorrow. Neu York, 1986).

8. А.Куліш. Геноцид. Голодомор 1932–1933. Причини, жертви, злочинці. Харків, 2001.

9. М.Мар. Альманах «Гомону України», ч.62. Торонто, 1986.

10. Д.Рид. Спор о Сионе (переклад з англійської). Київ, 1997.

11. Генри Пикерс. Застольные разговоры Гитлера. Смоленск, 1993. Переклад з німецької.

12. Д. С'юард. Наполеон й Гитлер. Смоленск, 1996. Переклад з англійської.

13. Великая Отечественная война (ВОВ). Авторський колектив під керівництвом

П.Бобылева. Москва, 1985.

14. А.Куліш. Книга пам'яти українців. Харків, 2000.

15. Голод в Україні 1946–1947. Документи і матеріали. Київ-Нью Йорк, 1996.