Чи дійсно загинули шість мільйонів? [Річард Харвуд] (fb2)


Річард Харвуд  
(перевод: Г. Іваницька)

Культурология и этнография   Политика и дипломатия   Публицистика  

Чи дійсно загинули шість мільйонів? [на украинском (uk)] 339 Кб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2002 г.   в серии Нариси до історії xx століття (post) (иллюстрации)

Чи дійсно загинули шість мільйонів? (fb2)Добавлена: 10.09.2012 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2009-02-17
ISBN: 966-7409-27-9 Кодировка файла: Windows-1251
Издательство: Просвіта
Город: Харків
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Як же вдалося жидам — мізерній меншости — знищити мільйони «гоїв»? До цього вони методично і вперто йшли протягом 1900 років.
Замаскувавши свої агресивні плани — ідеологію під новочасну релігію європейських народів (християнство), жиди по цьому «місточку» проникли і легалізувалися в середовищі білої раси — в усіх відношеннях найактивнішої частини людства. Таємно сповідуючи мету світового панування, «богообраний народ» поступово, протягом століть, прибрав до рук торгівлю, фінанси, економіку, пресу, політику і на початку XX століття майже повністю представляв або контролював уряди Європи та Америки, отже, й ситуацію у цілому світі. В цих умовах стала можливою «жовтнева революція», в результаті якої жиди захопили абсолютну владу в найбільшій і найбагатшій тоді країни світу — царській Московії. Система ГУЛАГ-СРСР під прикриттям все тієї ж замаскованої ідеології іудо-сіонізму у формі марксизму-ленінізму — це вже було лише практичне вираження «теорії людиновбивчої промисловости». Деформація суспільної свідомости «пролетаріату на основі марксизму-ленінізму була тотальною.
Отже, визволення від жидівського поневолення потрібно починати з очищення ідеології — насамперед з перегляду світоглядно-філософських та релігійних комплексів на засадах національної духовности.
Павло ЧЕМЕРИС


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.
Теги: Бандера війна геноцид Голодомор голокост гої Гітлер документи Ейхма жиди жидобільшовизм Ленін масони н народ німці Палестина погром ревізіонізм репресії репресії росіяни срср Сталін сіонізм терор Троцький україна українці упа* (Запрещенная в РФ организация) Шухевич євреї ізраїль історія

  (Custom-info)




  [Оглавление]