Як ізраїльський тероризм і американська зрада спричинилися до атак 11 вересня [Девід Дюк] (fb2) читать постранично, страница - 2

- Як ізраїльський тероризм і американська зрада спричинилися до атак 11 вересня 125 Кб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично) - Девід Дюк

 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

військової підтримки Ізраїлю, нації, що увесь час чинила безупинний терор проти них.

Зрадники в Сполучених Штатах дозволили терористичній іноземній нації керувати Урядом Сполучених Штатів. Дехто з читачів вважає, що моє твердження про те, що, мовляв, іноземна нація керує Америкою є безглуздим. Але, дозвольте звернути Вашу увагу на факт, що його казав не хто інший, як колишній голова Сенатської комісії з закордонних справ Сполучених Штатів Вільям Фулбрайт. Він стверджував у телевізійній програмі ABC «Обличчям до нації», що «Ізраїль керує Сенатом Сполучених Штатів» [1]. Відомо, що сенатор Фулбрайт не якась маріонетка, на його честь засновано стипендію «Fulbright», за яку борються найобдарованіші студенти Америки. І виголошує це сильне обвинувачення не тільки сенатор Фулбрайт, а й колишній голова Комітету начальників штабів, Джордж Браун, а за ними і багато інших, власне кажучи, вже висловили те ж саме.

«Ми можемо говорити, що, ймовірно, ми не зможемо змусити Конгрес підтримати (ізраїльську) програм у, подібну до цієї. А вони кажуть: «Не хвилюйтеся щодо Конгресу. Ми самі подбаємо про Конгрес». Хтось з іншої країни зможе зробити це. Вони володіють, Ви знаєте, банками в цій країні, газетами. Тільки погляньте, де знаходяться єврейські гроші» [2].

Певна річ, Генерал Браун на той момент недооцінив силу єврейської влади над американськими ЗМІ. Насправді євреї керують найбільш впливовими газетами в Америці, включаючи і три щонайнайбільші: «Нью-Йорк Таймс», «Вашингтон Пост» і «Уолт-Стріт джор-нал». Їм належать три найвпливовіші журнали новин: «Таймс», «Ньюсуїк» і «ЮС ньюс енд уорлд ріпорт». Але ще істотніше те, що вони цілковито домінують на телебаченні, на радіо, у двох найбільших конгломератах ЗМІ, а саме: «Таймуорнер» і «Дісней», під їхнім контролем перебувають три головні американські операційні корпорації новин: Ей-Бі-Сі, Сі-Бі-Ес і Ен-Бі-Сі. Контроль за ЗМІ проізраїльськими партизанами це, мабуть, — окрема тема для іншої статті, але якщо Ви захотіли б отримати повну документацію, будь ласка, завітайте на мою сторінку в Інтернеті www.davidduke.com і скачайте розділ з «Мого пробудження», названий «Хто робить ЗМІ». «Завдяки» співтовариству проізраїльских партизан у ЗМІ більшість американців є жахливо не поінформована про терористичний послужний список Ізраїлю. Уся ця стаття повинна послужити лише малюсінькою шпилькою в мильну бульбашку ізраїльської пропаганди, щоб хоча б декількома добрячими уколами розірвати оболонку неправди, створену Ізраїлем.

Я представлю Вам документальні докази того, що упродовж останніх 50 років Ізраїль провадив більш убивчий тероризм, аніж будь-яка інша нація у світі; і що, підтримуючи його злочинні дії, Америка тепер пожинає фанатичну ненависть сотень мільйонів людей на всій земній кулі. Підтримка ізраїльського тероризму безпосередньо призвела тепер до терору, спрямованого проти самих Сполучених Штатів. Більшість американців навіть не уявляють собі розмаху і меж ізраїльського терору через тотальний єврейський контроль над ЗМІ, про що говорив генерал Браун. Яскравий приклад неймовірної моці їхніх ЗМІ виявився й у їхній здатності поширити Велику Брехню про те, що атака на ЦСТ нібито не мала нічого спільного з Ізраїлем; і що, мовляв, бійці-камікадзе ненавиділи американців тому, що ми нібито «вільні».

Велика Брехня

Захоплені євреями американські засоби масової інформації і керовані ізраїльтянами політичні діячі не хочуть, щоб американський народ цілком усвідомив ту неймовірно високу ціну, що Америка сплачує за сліпу підтримку Ізраїлю. Після теракту 11 вересня 2001 року навіть Президент Буш повторив відому абсурдну брехню, стверджуючи, що атака почата, тому що вони ненавидять нашу свободу. Якщо, як запевняють ЗМІ, за цим терактом стоїть бен Ладен, то насправді вони добре знають, що атаку вчинено зовсім не тому, що він ненавидить свободу. Лише три роки тому, у часи правління адміністрації Клінтона, телебачення ABC і PBS Фронту брали інтерв'ю в бен Ладена. І він чітко заявив, чому він виступив проти Америки.

«Вони (американці) віддали себе на милість нелояльного до Америки уряду ... це — Ізраїль усередині Америки. Візьміть такі впливові міністерства як Держдепартамент (МЗС), Міністерство оборони і ЦРУ, і Ви побачите, що євреї верховодять у них. Вони використовують Америку для просування своїх планів на увесь світ ...

Упродовж більш ніж половини сторіччя євреї вирізали мусульман у Палестині, на них нападали, грабували, позбавляючи честі і власності. Їхні будинки руйнували, їхній врожай знищували.., це моє послання до Американського народу: підшукайте собі серйозний уряд, що дотримуватиме своїх американських інтересів і не замірятиметься при цьому на інші країни, на інші народи, або на їхню честь … » [3].

Незважаючи на інкриміновані йому злочини, бен Ладен, ніколи за усе своє життя не вимовив жодного слова проти Демократії! ЗМІ винайшли брехню про атаки на демократію, щоби приховати реальну