Костянтин Матвієнко

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Костянтин Степанович Матвієнко (6 лютого 1965, Київ) – український письменник, публіцист і громадський діяч.
У 1989 році закінчив Київський політехнічний інститут. За фахом (технолог зварювального виробництва) працював півтора року. У 1993 році – Інститут державного управління при Кабінеті Міністрів України (зараз – Національна академія державного управління при Президентові України). Двічі, в 1990 і 1994 роках, обирався депутатом Київської ради, в мажоритарних округах. Працював начальником Управління зовнішніх зв'язків Міністерства культури, керівником апарату депутатської фракції Верховної Ради і головним консультантом її Комітету державного будівництва і місцевого самоврядування, а також на інших посадах. Співорганізатор Корпорації Стратегічного консалтингу "Гардарика".
Першу книгу почав писати під час роботи в Комітеті державного будівництва та місцевого самоврядування. В результаті створив цикл з чотирьох романів в жанрі урбаністичного фентезі під назвою «Крізь брами українських часів». Сам автор визначив жанр першої книги як «соціо-політичне фентезі». За його словами, приводом вибрати цей жанр і написати книгу став незадовільнений попит на історичну інформацію про Україну серед молоді, а також тяга читачів до пригод і фантастики.

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 3. ( 3 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 3 (5.70 Мб)
Всего книг: 3. Объём всех книг: 6 Мб (5,978,826 байт)

Автор

Научная Фантастика  

- Білий замок на Чорній скелі [на украинском (uk)] [Windows-1251] 1.83 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)

Остросюжетные любовные романы   Приключения   Фэнтези: прочее  

- Відлуння у брамі [на украинском (uk)] 1.19 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) 

Современная проза  

- Україна-Європа [на украинском (uk)] 2.69 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.