Японський коханець [Ісабель Альєнде] (fb2)


Ісабель Альєнде  
(перевод: Сергій Борщевський)

Современная проза  

Японський коханець [на украинском (uk)] 963 Кб
скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2017 г. (post) (иллюстрации)

Японський коханець (fb2)Добавлена: 13.09.2020 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2017-06-06
ISBN: 978-617-7192-72-4 Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Видавництво Анетти Антоненко
Город: Львів
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Альма Беласко й Ірина Базілі, різні за віком, походженням, соціальним станом — не мали б ніколи зустрітися. Однак доля (чи воля письменниці) звела їх одного дня в інтернаті для літніх людей у Каліфорнії. Ця зустріч зумовила низку подій, які наче розсунули часові та географічні межі, відбуваються у різних куточках світу сьогодні й у минулому.
«Японський коханець» Ісабель Альєнде, як і інші її твори, не відпускає читача до останньої сторінки, зворушує і зачаровує, дивує і приголомшує, магія слів зі сторінок книжки просякає в реальне життя тих, хто її читає.
Усі права застережені. Жодну частину цього видання не можна переви­да­ва­ти, перекладати, зберігати в пошукових системах або передавати у будь-якій формі та будь-яким засобом (електронним, механічним, фотокопіюванням або іншим) без попередньої письмової згоди на це ТОВ «Видавництво Анетти Антоненко».





Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.



  [Оглавление]