Щоденник Анни Франк: суміш фальсифікацій та описань жіночих геніталій [Олексій Токар] (fb2)


Олексій Токар  

Культурология и этнография  

Критика
Щоденник Анни Франк: суміш фальсифікацій та описань жіночих геніталій [на украинском (uk)] 1.05 Мб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2011 г.   в серии Ревізіонізм Голокосту (post) (иллюстрации)

Щоденник Анни Франк: суміш фальсифікацій та описань жіночих геніталій (fb2)Добавлена: 11.09.2012 Версия: 8.8.
Дата создания файла: 2011-12-11
Кодировка файла: Windows-1251
Издательство: Самвидав
Город: Київ
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)     (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

«Щоденник Анни Франк» вперше був виданий в 1947 році в Нідерландах і моментально став бестселером. Він перекладений багатьма мовами світу, безліч разів перевидавався і продавався публіці як справжній — власноруч написаний єврейською дівчинкою з Амстердама. За мотивами щоденника ставилися спектаклі, балети, його екранізували в Голівуді — цей фільм мав колосальний успіх. Щоденник Анни Франк є офіційним міжнародним культурним надбанням — він включений до списку спадщини ЮНЕСКО "Пам'ять світу", також у 2009 році на порталі Onepoll.com він потрапив до ТОП-10 списку книжок, "які надихають читачів". В 2003 році щоденник видавався в Україні і тепер "надихає" українців.
Однак в жанрі мемуарів та щоденників відомо чимало літературних містифікацій, які видавалися за справжні спогади або життєписи різних відомих людей — достатньо згадати «мемуари Хесса», «щоденники Мюллера» або різні версії скандально відомих «Застільних бесід Гітлера». Але одне з найбільш сенсаційних викриттів пов'язано з книгою «Щоденник Анни Франк».


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.
Теги: Амстердам Анна Франк брехня будинок бізнес війна вікіпедія голокост експертиза и концтабір лесбі літературна містифікація пектин підробка піхва Робер Форіссон скандал скачат толерантність щоденник євреї




  [Оглавление]