Владислав Івченко

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Владислав Валерійович Івченко народився в 1976 році в Сумах. По легенді був зачатий на ліжку в будинку-музеї А.П.Чехова, що спричинило подальшу літературно-центричну орієнтацію.

У дитячому садку написав свій перший твір "Пісочниця", який, нажаль, не зберігся, бо був стертий нянечкою за наказом виховательки. У школі продовжував літературні розвідки, експериментував з формою. Закінчив три курси економічного факультету у Сумському філіалі Харківської політехніки, але був виключений через поему "Лженаука, блядська донька" в який стверджував, що економіки, як науки не існує, а те що є, то банальне шахрайство. Після виключення з інституту поступив у життєві університети, де досі складає іспити, почасти успішно. Працює охоронцем у приватній фірмі, багато творить.

Батько-засновник "Загону естетичного опору "Слобожанські письменники", найбільш впливової письменницької організації від Лопані до Сейму. Патріарх літератури так званого "Сумського вибуху". У творчому доробку двадцять дві книги (збірки оповідань, романи, поеми, нариси та есе). У прозовій творчості Владислава Валерійовича Івченка помітний тренд від метафізичного мудрування до поміркованого капреалізму (кілька романів у стилі виробничої прози). В поезії стояв і стоїть на засадах оспівування прекрасних дам та їх шляхетних поціновувачів. Остання поетична книжка "Лицарі сісі та пісі" була заборонена, як непристойна і порнографічна.

Рішенням Зарічного райсуду Сум Владиславу Валерійовичу Івченко було на дванадцять років заборонено писати та видавати власні вірші. Тому для книги «Івченко об’єднує Україну» були взяті вірші зі збірки Владюші Бар-Кончалаби "Сім років без взаємності".

Джерело: avtura

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 10. ( 10 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 10 (19.70 Мб)
Всего книг: 10. Объём всех книг: 20 Мб (20,661,392 байт)
Средний рейтинг 1Всего оценок - 3, средняя оценка книг автора - 1
Оценки: нечитаемо - 3, плохо - 0, неплохо - 0, хорошо - 0, отлично! - 0

Автор


Іван Карпович Підіпригора

Исторический детектив  

- Найкращий сищик імперії на службі приватного капіталу [на украинском (uk)] [Windows-1251] 2.53 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
- Найкращий сищик імпрії на Великій війні [на украинском (uk)] [Windows-1251] 1.59 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)
- Найкращий сищик та падіння імперії [на украинском (uk)] [Windows-1251] 1.42 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)
- Одіссея найкращого сищика республіки [на украинском (uk)] [Windows-1251] 2.26 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)

Вестерн   Юмористическая фантастика  

- Одного разу на Дикому Сході [на украинском (uk)] 1 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 

Альтернативная история   Боевик  

- Третій фронт [на украинском (uk)] 4.35 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)

Попаданцы   Современная проза  

- Химери Дикого поля [на украинском (uk)] 1.31 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 

Иронический детектив   Исторический детектив  
- Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Карповича Підіпригори [на украинском (uk)] (а.с. Іван Карпович Підіпригора -1) 1.09 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
- Найкращий сищик імперії на службі приватного капіталу. 1910-1914 [на украинском (uk)] (а.с. Іван Карпович Підіпригора -2) 2.99 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)
- Найкращий сищик імперії на Великій війні. 1914–1916 [на украинском (uk)] (а.с. Іван Карпович Підіпригора -3) [Windows-1251] 1.16 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.